REIS 2012

Laatste bericht van de reis van 2012

Dit is een slechts een enkele opmerking over en geen verslag van de laatste weken van oktober 2012. Ik schrijf dit berichtje alleen om, als ik het later nog eens uitgebreider wil vermelden de chronologische volgorde niet verloren gaat.

Want het einde van die reis verliep op z’n zachtst gezegd wat ongelukkig. De avond van 27 oktober, enkele uren voor we zouden vertrekken naar huis ben ik s’avonds, na een heerlijk etentje, bij het op het schip stappen, uitgegleden, overboord gevallen en plat op mijn rug op de steiger terecht gekomen. Behoorlijk veel pijn aan mijn enkel, die dan ook de volgende ochtend in het ziekenhuis van Dole gebroken bleek. Na ampel overleg besloten om de resterende klusjes van het winterklaar maken toch af te maken en dan maar een dag later (dus op 29 oktober) te vertrekken.
Dus heeft Sanne die maandag bij slecht weer, mist en sneeuw, het hele stuk naar huis alleen gereden met mij op de achterbank. De rest van het verhaal (over de periode 7 tot 27oktober) komt mogelijk later nog wel eens.